marți, 22 aprilie 2014

Fashion trend: Costumul de baie cu imprimeu viu colorat


    Primăvara aceasta mult așteptată ne-a întâmpinat atât cu raze de soare blânde, cât și cu stropi de ploaie. Chiar dacă în ultimele zile cerul a fost acoperit de nori și ploaia nu a contenit, mie îmi zboară gândul la vreme frumoasă, la mare și la plajă. În curând se apropie 1 mai și mulți dintre noi ne vom îndrepta spre litoral, în speranța că vom prinde câteva zile frumoase de plajă, în care pielea să capete un bronz plăcut de primăvară. 
   Am încredere că în curând temperaturile ne vor determina să purtăm haine tot mai subțiri și că, cu puțin noroc, vom putea face prima baie din acest sezon. Îmi zboară gândul la costume de baie, mai ales după ce am văzut trendurile lansate pentru sezonul primăvară-vară 2014: costume de baie viu colorate, cu imprimeuri bogate, inspirate de destinațiile exotice. Așa că am pornit și eu în căutarea unor costume similare, pentru a fi în tendințe chiar și la plajă. Așteptările mele au fost fructificate când am intrat în magazinul online Glittio (Click aici) și am descoperit câteva modele de costume de baie exact cum mi le doream eu, poate chiar mai frumoase.
   Glittio.ro este locul perfect pentru a face cumpărături online, pentru că ne oferă o gamă variată de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cât și produse pentru sănătate și frumusețe, destinate femeilor, bărbaților și copiilor. Produsele au prețuri avantajoase, potrivite pentru toate buzunarele, dar o să vă convingeți de acest lucru dacă intrați pe site. Pe lângă preț, un alt atu al produselor îl reprezintă design-ul deosebit, astfel că aceste produse nu mai pot fi găsite și în alte locuri.
   
   Dar să ne întoarcem la costumele de baie, pentru că modelele pe care le-am selectat sunt cu adevărat speciale. Costumul de baie Etna (Click aici) se remarcă prin combinația de culori albastru turcoaz-negru, dar mai ales datorită imprimeului romantic cu fluturi. Acest costum se intergrează perfect în trendul Blue Hawaii lansat de marile case de modă în materie de lenjerie pentru plajă, ducându-ne cu gândul la destinații exotice, plaje cu nisip fin, dar mai ales la ape cristaline, în care răsfățul suprem este un înot relaxant. 


   Mie îmi plac și costumele întregi, tocmai de aceea am selectat și minunatul Costum de baie Etna (Click aici). Multe femei se feresc să poarte acest tip de costum pentru că nu le permite o bronzare optimă, însă puteți opta pentru un program simplu de bronz: în primele zile purtați un costum din două piese, iar când pielea capătă o nuanță frumoasă de bronz puteți începe să purtați costume de baie întregi. Marele avantaj al acestui tip de costum este că poate sculpta silueta, creând diverse efecte optice, cum este și cazul costumului din imagine, care oferă impresia de alungire a siluetei grație decupajului din partea frontală. Costumul de baie întreg este perfect pentru femeile care doresc să camufleze micile imperfecțiuni ale corpului.
   Acest costum de baie se încadrează perfect în tendința Tropique, grație imprimeului floral viu colorat, specific destinațiilor exotice, zonelor tropicale încărcate de culoare și parfum.


   Pentru final am păstrat Costumul de baie Etna (Click aici), un superb costum alcătuit din două piese, care are câteva detalii încântătoare: imprimeul vesel, dar și fundițele de pe slip și sutien. Costumul acesta se încadrează în tematica Jungle Fever, grație culorilor care par desprinse din jungla luxuriantă. Mai mult decât atât, culorile mă duc cu gândul spre Brazilia, mai exact către Rio de Janeiro, capitala Campionatului Mondial de Fotbal, și probabil cea mai vizitată destinație exotică din acest an.


    Toate costumele de baie de mai sus beneficiază de reduceri considerabile, cuprinse între 37-47%, astfel că prețurile lor sunt mult mai mici decât în mod normal. Costumele sunt confecționate din materiale de calitate, fiind disponibile în toate măsurile europene. Pentru a alege măsura potrivită, consultați tabelul de mărimi disponibil pe pagina fiecărui produs. 
   Fiecare dintre aceste costume de baie beneficiază de transport gratuit, pentru că magazinul online Glittio.ro asigură transportul gratuit pentru toate comenzile a căror valoare este mai mare de 80 de lei. Comenzile sunt livrate în cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid, iar produsele care nu se potrivesc dimensiunilor sau care nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre pot fi returnate în termen de 30 de zile.

    Blue Hawaii, Jungle Fever sau Tropique? Voi pentru ce trend în materie de costume de baie optați anul acesta?


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...