miercuri, 16 aprilie 2014

Timpul se măsoară la masculin

   Mereu m-am întrebat ce ar face bărbații dacă ziua ar avea 48 de ore în loc de 24, mai ales că ei se plâng de fiecare dată că noi ne petrecem prea mult timp în fața oglinzii, ori la cumpărături. Cu toate astea, nu cred că ei ar zice pas dacă cineva le-ar propune să le dubleze timpul, chit că cele 24 de ore pe care le au acum la dispoziție poate le sunt suficiente.
   Gândindu-mă la acest subiect, mi-au venit în minte minunatele modele de ceasuri pentru bărbați din magazinul online WatchShop.ro, care sunt dovada clară a faptului că și masculii noștri se diferențiază dintre ei, au gusturi diferite, așa că pentru fiecare dintre ei există un ceas perfect din cele peste 3500 de modele disponibile pe site.

   Pentru bărbatul care se ocupă de afaceri și petrece mult timp la birou, am ales elegantul ceas Tissot. El nu pleacă niciodată de acasă decât aranjat la patru ace, pentru că aspectul lui este o carte de vizită pentru întâlnirile de afaceri. El poartă întotdeauna un ceas la mână, unul dintre cele mai scumpe și mai frumos lucrate, dar nu pentru că este snob, ci pentru că apreciază lucrurile de cea mai bună calitate.
   Pentru el, o zi cu 48 de ore ar însemna mai mult timp la dispoziție pentru a se aranja înainte să meargă la birou, dar în primul rând mai mult timp alocat afacerilor și partenerilor săi. Ar avea timp suficient pentru fiecare ședință și întrunire în parte, iar în plus și-ar permite să se relaxeze între aceste întâlniri, savurând un pahar de vin sau un gin tonic. În orice caz, omul de afaceri nu are niciodată suficient timp la dispoziție, dar din fericire minunatul ceas Tissot cu carcasa din aur roz îi permite să și-l organizeze așa cum trebuie. Cheia afacerilor o reprezintă seriozitatea și punctualitatea.


   Pentru bărbatul familist am ales tot un ceas clasic Tissot, cu brățară din piele naturală maro și carcasă aurie din oțel inoxidabil. Acest tip de bărbat trebuie să se împartă între familie și serviciu și trăiește după reguli tradiționaliste.
   Dacă ziua ar avea 48 de ore, atunci cu siguranță că tot timpul pe care l-am primi în plus și l-ar petrece alături de familie. Iubitor de fel, el oricum merge direct acasă imediat după serviciu, așa că 24 de ore în plus i-ar aduce cea mai mare satisfacție sentimentală. Mai mult ca sigur că ar aloca câteva ore în plus și muncii sale, dar numai pentru a mai rotunji venitul familiei, pentru a-și răsfăța soția cu flori și mici atenții și pentru a le cumpăra copiilor tot soiul de jucării.
    El poartă un ceas clasic pentru că nu-i plac obiectele opulente, dar este guvernat de principiul: dai un ban, dar stai în față!

   
    Pentru bărbații tineri, care încă nu și-au întemeiat o familie și nici n-au acest lucru în plan, am ales un modern ceas Police, cu carcasa dreptunghiulară din oțel inoxidabil.
Acestora le plac accesoriile opulente, cum sunt ceasurile de dimensiuni cât mai mari, pentru că acestea le dau un plus de importanță, îi fac mai interesanți. Desigur, un ceas ca acesta se potrivește spiritelor tinere, bărbaților însetați de aventură și cu poftă de viață.
    Pentru ei, nici 48 de ore nu ar fi suficiente pentru a consuma toată energia pe care o au, dar cu siguranță ar aloca mai mult timp plimbărilor, ar descoperi locuri noi, oameni noi. În același timp, din orele suplimentare cel puțin jumătate ar fi petrecute cu distracția de noapte. În acest caz, ceasul este mai degrabă un accesoriu, însă un accesoriu de nelipsit, care reprezintă un simbol masculin.

   Toate ceasurile de mai sus sunt doar a mia parte dintre modelele de ceasuri pentru bărbați de pe site-ul WatchShop. Pentru bărbații care sunt un soi de Toma necredinciosul, le recomand să meargă direct în showroom din Șoseaua Mihai Bravu, nr 251-253, sector 3, București, unde pot proba modelele care sunt pe placul lor și le pot studia în detaliu.
   În final, îmi exprim o dorință personală: dacă ziua ar avea 48 de ore, mi-aș dori ca bărbații să ne acorde nouă, femeilor, măcar un sfert din timpul lor!
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...