luni, 2 iunie 2014

Noii mei pantofi de la Asortie.ro


   Se spune că pantofii sunt cei mai buni prieteni ai unei femei, așa că m-am împrietenit rapid cu frumoșii pantofi de la Asortie (Click aici) . V-am mai vorbit eu despre modelele calitative, lucrate din piele naturală și piele întoarsă, însă nimic nu se compară cu momentul în care desfaci capacul cutiei și scoți primul pantof, pe care îl sorbi din priviri și nu-l mai lași din mână timp de câteva minute.
   Am ales pantofii Botta datorită tonurilor neutre, care mi s-au părut foarte ușor de asortat. Dacă nu aveți un buget disponibil pentru mai multe perechi de pantofi, evitați culorile mai aparte și optați fie pentru o pereche de culoare neagră, fie pentru pantofi în tonuri neutre. Astfel, îi puteți asorta cu cât mai multe haine din șifonier, fără a ajunge la impasul: Eu cu ce mă încalț?
 

   Sunt mofturoasă când vine vorba de încălțăminte și de fiecare dată prefer să-mi iau ceva de calitate, chiar dacă scot mai mulți bani din portofel. Desigur, nu-s nici omul exceselor! Când am primit pantofii Botta, la oficiul poștal, în numai 24 de ore de la plasarea comenzii, am fost încântată de aspectul pielii naturale perfect întinse, cu mare grijă la detalii. Îmi place să studiez un pantof, să-mi imaginez cum a fost lucrat pas cu pas, până a ajuns arate în acest splendid mod; și numai o lucrătură atentă putea să dea naștere unor pantofi atât de minunați ca aceștia. Îi găsiți în magazinul online Asortie.ro (click aici).

   Pantofii în două culori, una bej/nude și cealaltă gri se îmbină perfect; pantoful bej este complementat de tocul gri, iar în față pantoful este decorat cu o fundă în ambele culori. O fundiță potrivită, serioasă, decentă, care nu se remarcă decât atât cât trebuie.
   Tocul pantofilor este de înălțime medie și măsoară aproximativ 9,5 cm, așa că pantofii sunt destul de comozi și pot fi purtați chiar și la birou, în măsura în care purtați tocuri zilnic. Măsura mi s-a potrivit perfect și știți deja că îmi plac la nebunie pantofii cu botul ascuțit, pentru că mi se par a fi de departe cei mai frumoși, plus că alungesc într-un mod plăcut piciorul.
   Prețul lor este de 289 lei, un preț convenabil pentru o pereche de pantofi din piele, bine lucrată. O investiție pe care nu o faci zilnic și de care te bucuri cel puțin câțiva ani la rând. 



   Desigur, nici n-am primit bine frumoasa pereche, că am și pornit în căutarea unora noi. Și am mai găsit câteva modele noi, tot marca Botta, pentru că recunosc că atunci când îmi place ceva, mi se pune pata pe brandul cu pricina. Atât pantofii, cât și sandalele Botta mi-au făcut cu ochiul, din vitrina magazinului online, și-aș fi dat orice să am toate perechile în față, să văd pielea ușor lucioasă sau catifelată. 
   Nici bărbații nu sunt deloc neglijați și, ca și în cazul femeilor, există o mare diversitate de modele de pantofi, pantofi sport, ghete și sandale, din piele naturală și piele întoarsă, la prețuri accesibile.

   Mai jos vă las câteva informații utile legate de magazinul online Asortie.ro:
  • comanda se plasează simplu și rapid, fie în magazinul online, fie telefonic la nr 0726752634
  • livrarea se poate face prin curierat (Urgent Curier) - transport 20lei, sau poșta română-transport 15 lei
  • transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei
  • produsele pot fi returnate sau schimbate în termen de 10 zile lucrătoare



S-ar putea să vă placă și cealaltă pereche de pantofi decupați (CLICK AICI)!

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...