joi, 31 iulie 2014

Pimp my bed!


   În timpul liceului, obișnuiam să urmăresc o emisiune tv pe MTv, intitulată Pimp my ride. Prezentatorul, nimeni altul decât rapperul american Xzibit, îi surprindea pe proprietarii unor vehicule care cu greu puteau fi numite mașini, recondiționându-le într-un mare fel, cu ajutorul unui atelier auto. Nu știu dacă astăzi mai rulează această emisiune, dar cert este că pe mine m-a inspirat să-mi pun ideile în aplicare. Cum nu am o mașină pe care să o transform din Cenușăreasă într-o superbă prințesă, mi s-a pus pata pe pat, care stă cuminte, la locul lui din dormitor, îmbrăcat în haine de pat prespălate, decolorate și învechite.
   Apropo de lenjeria de pat, nu pot să nu-mi amintesc de copilărie, când am dezvoltat pasiunea pentru coritorie de la mama mea. Draga de ea lucra pe atunci la fabrica de croitorie Pucioasa, unde se produc cele mai cunoscute articole textile din România. Pe lângă munca de zi cu zi, mama lucra și acasă lenjerii pentru vecine, la mașina ei cea veche Veronica, pentru a rotunji bugetul familiei. Și-atunci am învățat să croiesc fețe de pernă și cearșafuri și urmăream, până la miezul nopții, acul care înșira cu exactitate ața de-a lungul bucăților de material îmbinate perfect.
   Și uitându-mă la patul meu, care se întinde ca un colos în mijlocul dormitorului, îmi e dor de materialele de calitate pe care le folosea mama la lenjerii, care nu se decolorau și nu se subțiau nici după zeci de spălări. Fel și fel de imprimeuri colorate, unele cu flori, altele vesele pentru copii, mi-au îmbrăcat patul ani la rând. Mi-am propus să-mi recondiționez patul, care încă se ține bine pe picioarele-i solide de lemn, dar are neapărat nevoie de haine noi.
   Nu sunt egoistă și, așa cum eu simt nevoia să-mi cumpăr lucruri noi în garderobă, așa trebuie să mă îngrijesc și de lenjeriile pentru pat. Dar noroc cu outletul online cu Lenjerii de pat, care m-a scutit de cheltuieli exagerate și care îmi permite să retrăiesc clipele copilăriei grație minunatelor seturi de lenjerie fabricate la Pucioasa.
   Desigur, prețul contează pentru fiecare om și o mică economie este întotdeauna binevenită, așa că outletul îmi pune la dipoziție produse la prețuri avantajoase, reduse față de prețul inițial de vânzare. Dar eu nu neglijez niciodată calitatea produsului cumpărat și nu mă zgârcesc când vine vorba să achiziționez articole trainice, cum este cazul lenjeriilor de pat produse în micuțul orășel dâmbovițean. Din experiență știu că produsele au garanția calității, în sensul că materialele sunt rezistente, nu se subțiază și nu se decolorează la spălat, iar cusăturile sunt precise și trainice. Pe lângă prețul de outlet, pe site găsim oferte avantajoase la mai multe tipuri e lenjerii. Oferta 1+1 Gratis mi se pare incredibil de atractivă și deja am bifat două seturi de lenjerii cu care mi-ar plăcea să-mi îmbrac patul. Fiindcă sunt o mare iubitoare a florilor, m-au cucerit frumoasele imprimeuri florale, așa că unul dintre seturi îmi va păstra vie amintirea verii, a naturii încântătoare, iar cel de-al doilea set mă va pregăti de toamnă, îmbrățișată de o cunună de flori în nuațe tomnatice (este vorba despre setul din prima imagine). Prețul celor două lenjerii este de numai 199 lei, iar fiecare set include un ceașaf pat, un cearșaf de pilotă și două fețe de pernă dreptunghiulare confecționate din bumbac.


   Oferta 1+1 Gratuit este valabilă până la sfârșitul lunii august și include numeroase modele de lenjerii de pat. Prețurile pentru două lenjerii este cuprins între 119 și 199 lei, în funcție de model, design și materialul din care sunt confecționate.
   Acum, că mi-am luat în serios rolul de Xzibit, cu siguranță că cine va veni în vizită și va vedea dormitorul va fi atras de lenjeria frumoasă și mă va întreba de unde am achiziționat-o. Patul se va simți răsfățat, iar pernele mă vor îmbrățișa cu recunoștință, pentru că le-am luat hăinuțe noi. Și cu ocazia aceasta, nu doar că am dat un suflu nou dormitorului, dar am reușit să retrăiesc momente din minunata mea copilărie.
 

miercuri, 30 iulie 2014

Zbor frumos către Skiathos


   Cei mai mulți dintre noi avem animale preferate și, dacă am putea vreodată să ne reîncarnăm, cu siguranță am alege animalul respectiv. Mie mi-au plăcut întotdeauna păsările, înseodebi pescărușii. Păsări puternice, pentru care libertatea este precum o cunună de lauri. Aripile puternice, vânjoase, perfect întinse, taie aerul fără sforțare, într-un zbor lin. Și lumea nu mai are limite, orizontul este nesfârșit, îmbrățișat numai de albastrul cerului și de adierile vântului. Ce n-aș da să fiu o pasăre!
   Și tocmai datorită pasiunii mele pentru păsări, îmi place să zbor cu avionul, acesta fiind principalul mijloc de transport cu care obișnuiesc să călătoresc. Grație lui, distanțele de mii de kilometri se reduc la doar câteva ore de zbor liniștitor, printre nori pufoși. Pasărea uriașă de metal, sprijinită în roți mici, dar solide, își înalță cutezătoare trupul greoi către înaltul cerului, întocmai unui vultur uriaș. Aripile perfect drepte, aliniate după calcule matematice precise, mențin echilibrul acestei aeronave minunate, în care îmi place să mă privesc ca pe un pui la sânul unei păsări-mamă. Ferestrele mici sunt evadarea mea, posibilitatea de a mă hrăni fictiv cu înălțimile amețitoare la care numai gândul poate urca fără sforțare. Și aici, printre nori, în sânul albastru al lui Dumnezeu, destinația de vacanță pare un vis, un vis pe care încep să-l trăiesc imediat ce mă urc în avion.
   Îndesată bine în scaunul confortabil pus la dispoziție de Aerotraavel.ro, desinația mea de vacanță se conturează a fi perfectă. Superbul  Skiathos(click aici), altădată o insulă exclusivistă, și-a deschis porturile și micuțul aeroport în fața tuturor călătorilor pe care sufletul îi îndeamnă să descopere un colț din raiul grecesc. Insula nu poate fi decât binecuvântată de zei, lucru atestat de cele 69 de plaje cu nisip fin care împânzesc micuțul paradis natural. Scăldate de o apă de culoarea turcoazului, plajele se întrec în a atrage turiștii prin diversitatea lor: plaje retrase preferate de turiștii care sunt în căutarea unei oaze de liniște, plaje pentru nudiști, plaje cu nisip de culoarea aurului și plaje pentru tinerii amatori de distracție și de petreceri nocturne în aer liber.
    O dată aterizată pe micuțul aeroport, unul dintre cele mai mici aeroporturi din lume, descopăr splendoarea naturală ce se întinde în fața ochilor, în specificul stil grecesc. Clădirile albe, cu acoperișuri roșiatice din teracotă, se înghesuie una în cealaltă de parcă le-ar fi frig. Insula aceasta superbă a fost invadată de clădiri nenumărate, motiv pentru care oamenii s-au înțeles și au costruit în armonie, pentru a se bucura în număr cât mai mare de tabloul acesta de vis numit Skiathos.


   Și unde este frumos este și agitat, așa că o forfotă plăcută mă îmbrățișează rapid. Și nici nu vreau să-i rezist și o iau la pas, împinsă de la spate, pe străduțele înguste, ticsite cu magazine și buticuri cochete. Este imposibil să nu-ți atragă privirea exponatele din vitrină. Pe lângă suveniruri și obiecte tradiționale grecești, buticurile ascund îmbrăcăminte și podoabe din materiale de calitate, lucrate cu bun gust. Pe ici, pe colo, magazinele de cosmetice îmi zâmbesc prin coșurile de la intrare, ticsite cu produse frumos ambalate. Se simte de la o poștă mirosul sec de măsline, completat perfect de levănțica aromată.
   De-a lungul țărmurilor se întind tavernele grecești, cu meniuri variate, în care fructele de mare ocupă un loc de cinste. Nu ai cum să nu te așezi, la miezul zilei, după o plimbare pe străduțele înguste, la una dintre terasele de la malul mării și, în mai puțin de jumătate de ceas, să te trezești în fața unei mese îmbelșugate. Creveții în sos de lămâie sau calamarii perfect asezonați sunt completați de cartofii prăjiți, atât de iubiți de greci. Pesemne, într-un loc atât de frumos, dietele nu sunt la ele acasă! Printre magazine, găsesc taverne unde pot servi o bere rece la halbă sau un cocktail slab alcoolizat, pentru că la temperturi ce depășesc 30-35 grade Celsius, căldura și alcoolul nu fac casă bună.



   Dimineața o petrec pe una dintre numeroasele plaje. N-am cum să evit plaja-minune, plaja Koukounaries, desemnată ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din întreaga lume. Protejată de o întinsă pădure de pini, în care-și fac veacul rățuște și lebede albe și negre, plaja este încărcată de nisip auriu, ce strălucește prețios în razele soarelui. Șezlongurile rarefiate, cu paturi de plajă și mese din lemn natural, sunt protejate de umbrelele din paie dese. Soarele este puternic dar, în cazul în care marea cristalină nu îmi oferă senzația de răcoare, mă adăpostesc pentru câteva momente sub perdeaua răcoroasă a pinilor. Ce miracol natural, unde marea dă nas în nas cu un lac cu apă dulce, în care câteva lebede își poartă cu grație penajul bogat. Apa este ca un miraj, în care peștișorii înoată veseli printre picioarele mele. Nisipul fin și vietățile marine sunt vizibile până la câțiva metri, atât de curată și cristalină este marea în acest loc.
   Plajele din nordul insulei sunt cunoscute ca târâmuri ale relaxării. Aici, muzica și gălăgia sunt date uitării, pentru că singura muzică care plutește în aer este liniștea. Șezlongurile răzlețe, apropiate de malul mării, mă îmbie la o sesiune de relaxare de vis.


   La miezul zilei, statul pe plajă devine periculos, pentru că soarele nu se lasă intimidat nici de zei și nici de numeroșii turiști. Este vremea pentru plimbări prin oraș, pentru o masă copioasă la una dintre taverne și pentru descoperirea insulei. Și chiar dacă este mică, Skiathos ascunde numeroase suprize pentru turiștii curioși. Vaporașele din portul vechi reprezintă cea mai rapidă și practică merodă de a ajunge de la o plajă la alta și de a traversa insula dintr-o parte în cealaltă. Miezul zilei poate reprezenta momentul prielnic pentru o mini-excursie către Parcul Marin al Sporadelor de Nord, unde poate fi admirat habitatul natural al impresionantei foci Monachus-Monachus.
   Pe înserat, cel mai plăcut mod de a petrece timpul îl reprezintă o plimbare pe malul mării, când cercul de foc al soarelui se prăbușește în mare, lăsând loc lunii, cu lumina sa blândă. Când îmi obosesc picioarele și stomacul începe să dea el nervos din picioare, mă arunc în brațele unui restaurant, în care să mă bucur de bucătăria grecească. Chelnerii sunt zâmbitori și amabili, răspund mereu glumeț și aduc comenzile imediat, fără să fie nevoie să ți se lungească urechile de foame. Măcar o dată  trebuie să ajung la restaurantul celebrului Hotel Skiathos Palace, unde mâncarea cu specific mediteranean pălește în fața priveliștii uluitoare asupra golfului Koukounaries.
    Restaurantele grecești se remarcă prin atmosfera lor primitoare, unde bucatele bine preparate sunt acompaniate de muzică live și servicii excelente. Și pe la miezul nopții abia dacă reușesc să mă urnesc din loc. După o zi lungă, un somn în camerele spațioase ale vilei este mai odihnitor decât o săptămână întreagă de somn în București. Dar în zilele mai puțin aglomerate, relaxarea continuă cu distracție maximă, muzică bună și dans într-unul dintre cluburile BBC sau Agustera, unde se petrece până în zori.
   Practic, într-un sejur de șapte nopți, nu ai cum să te plictisești în insula Skiathos. Cu puțin noroc, ai ocazia să vezi, de la distanță, vasul de croazieră futurist al familie Beckham, ce are forma unui tanc de război, înconjurat de navele angajaților ca de niște sateliți. Și nu-i de mirare că vedete autohtone, precum Andi Moisescu, aleg să-și petreacă vacanța în Skiathos, târâm de vis de la poalele zeilor.
   Abia mă obișnuiesc cu atmosfera prietenoasă și relaxată, când zborul către casă mă trezește la realitate. Ultimele ore din zborul de întoarcere, îmi întipăresc în minte, dar mai ales în suflet, experiența de vis din fascinanta insulă grecească. Aș da orice ca, aflată pe unul dintre aeroporturile din București, Cluj-Napoca sau Timișoara, de unde pleacă aeronavele Tarom cu destinația Skiathos, să mă pot îmbarca din nou la bordul unui avion și visul de vacanță să înceapă iarăși, și iarăși, la nesfârșit.
   Pe lângă Insula Skiathos, Aerotravel.ro ne pune la dispoziție posibilitatea de a rezerva zboruri de avion și sejururi la hoteluri din toată lumea, precum și croaziere. Pe lângă turismul extern, agenția susține și încurajează turismul intern, oferind posibilități de cazare la munte, pe litoralul românesc, cât și în cele maai mari orașe din România.
   Insula Skiathos este disponibilă tuturor, grație agenției de turism Aerotravel, care ne pune la dispoziție pachete turistice avantajoase. În cazul în care vă este teamă de zborul cu avionul, puteți opta pentru ofertele personalizate, în care tipul de transport preferat va stabili prețul final. De asemenea, durata sejurului, tipul de cazare și mesele incluse sunt decise de fiecare client în parte, în funcție de bugetul pe care acesta îl are la dispoziție. Skithos vă așteaptă cu drag, din mai până în octombrie, pentru a fi îmbrățișați de soare!





 

marți, 29 iulie 2014

Colecția mea de cercei (I)

   Dintre toate bijuteriile posibile, favoriții mei sunt cerceii. De fiecare dată când intru într-un magazin de bijuterii, prima și prima oară ei îmi atrag atenția. Indiferent de mărime și de formă, îmi place să-mi cumpăr cercei și deja am strâns o colecție măricică. Am o singură pereche de cercei valoroși, în rest mi-am achiziționat doar gablonțuri, care nu sunt excesiv de scumpe și poți să cumperi perechi care să se asorteze cu toate hainele din șifonier.
   Aș renunța oricând la o haină pentru o pereche de cercei, mai ales dacă este vorba despre perechile mele favorite. Preferații mei sunt cerceii atârnători, cu cât mai multe zdrăngănele. De obicei îmi place să port părul strâns, așa că niște cercei mai impunători se asortează de minune. Port cercei cu șurub, micuți, doar atunci când port haine mai lejere, însă niciodată nu ies din casă fără cercei la urechi. Cred că nu trece o săptămână fără să-mi iau o pereche nouă de cercei, motiv pentru care casetele mele de bijuterii au devenit neîncăpătoare. Mai mult, îmi place să-mi fac singură cercei, în funcție de ținutele pe care urmează să le port sau de starea mea de spirit din momentul respectiv. Iată prima parte a colecției mele de cercei: 

^Cercei SheInside.com


^Cercei Asos.com (Pieces)


^Cercei DorothyPerkins

^Cercei Romwe.com

^Cercei SheInside.com

^Cercei Oasap.com


^Cercei vintage cumpărați de la un târg de bijuterii din Mallorca


^Cercei argint BePrecious.ro


^Cercei lucrați manual EbonyVintage


^Cercei Mango

^Cercei lucrați manual NahootDesign






^Cercei Mango

^Cercei lucrați manual EbonyVintage



^Cercei lucrați manual EbonyVintage


^Cercei Asos.com



^Cercei Oasap.com



luni, 28 iulie 2014

Ținuta zilei: Pantalonii scurți Zara + Slip top


   Weekend-ul acesta am fost într-o scurtă vacanță la mare, în Balchik- Bulgaria. Este a doua oară când vin în această stațiune cochetă și liniștită, total diferită de stațiunile de pe litoralul românesc. Din bagaj nu puteau lipsi ultimele achiziții de pe Kurtmann.ro, pe care nu apucasem să le port până atunci și pe care vi le-am arătat pe blog la începutul săptămânii trecute.
    Am prins vreme foarte bună, așa că pantalonii scurți de la Zara și topul subțire au fost perfecte pentru o plimbare relaxată, în imediata apropierea a mării liniștite. Pantalonii scurți au un imprimeu geometric bogat în culori, dar cele mai frumoase detalii sunt mărgeluțele tubulare cusute în anumite porțiuni. De cum i-am văzut în outletul online Kurtmann.ro, am știut că trebuie să fie ai mei. La momentul respectiv, erau doar două măsuri mici în stoc, 34 și 36, așa că mi-am ales-o pe prima și am avut norocul să fiu inspirată când am făcut această alegere, pentru că măsura 34 mi s-a potrivit perfect. Pantalonii sunt de foarte bună calitate, iar la origine erau în set cu un sacou cu mâneci scurte și croi masculin. 

joi, 24 iulie 2014

Comandă bijuterii ByAlya.com


  Sunt o maniacă a bijuteriilor! Și chiar dacă nu-mi permit modele foarte scumpe, îmi place să-mi achiziționez gablonțuri, în diverse modele și culori, pe care să le asortez ținutelor mele. Principalele bijuterii care îmi plac și pe care le port cu plăcere sunt cerceii și brățările, motiv pentru care niciodată nu ies din casă fără cercei la urechi, în timp ce pe brățări nu mai știu pe unde să le pun.
   De magazinul de bijuterii ByAlya (click aici) am auzit prima oară în primăvară și am tot urmărit noile modele, având în cap câteva favorite. Și cum am simțit nevoia să mă răsfăț un pic, acum puâin timp am plasat o primă comandă, optând pentru o pereche de cercei și o brățară. 


   Cerceii mi se par deosebit de eleganți și îi văd asortați la o rochie neagră deosebită. Din păcate, eu nu prea port negru și singurele două rochii negre pe care le am sunt mult prea urâte pentru acești cercei minunați! DE când i-am primit, îi țin în cutiuță, îi mai probez, îi mai admir, apoi îi pun la loc. Sunt destul de mari și de grei pentru că, așa cum se poate observa din fotografii, baza lor este din metal. Momentan, nu mai sunt disponibili pe site, însă sunt multe modele de cercei(click aici) foarte, foarte frumoase. 






    Pe lângă cercei, mi-au rămas ochii la o brățară tip cătușă, confecționată din plastic transparent și decorată cu câteva cristale strălucitoare. De obicei, îmi plac brățările solide, circulare, pe care le port câte două-trei deodată, dar pur și simplu mi-a căzut cu tronc acest model de brățară (click aici). Eu am luat-o la preț întreg, însă acum este disponibilă cu o reducere atractivă. 
   Ce ar trebui să știți dacă vă place și vouă ceva și ați dori să plasați o comandă este faptul că transportul este gartuit pentru comenzile ce depășesc valoarea de 200 lei, iar pt comenzile mai mici, taxa de livrarea este de 20 lei. Produsele ajung foarte, foarte repede și sunt livrate de către firma de curierat Fan Curier. Bijuteriile sunt livarte în cutii elegante, cu sigla ByAlya.     






miercuri, 23 iulie 2014

Vara asta aleg Miniprix!



   În urmă cu șase ani am descoperit Miniprix-ul. Mai întâi am cumpărat haine și pantofi din magazinele fizice Miniprix, iar după lansarea magazinului online am comandat mai mult direct de pe laptop ori tabletă, această variantă fiindu-mi mai la îndemână. Am achiziționat de-a lungul timpului multe articole vestimentare produse de branduri celebre, la preț redus, prin intermediul Miniprix, și dacă ar fi să fac un top al magazinelor online românești, cu siguranță Miniprix s-ar afla pe un loc fruntaș. Oricând, datorită lui, m-am putut îmbrăca accesibil și frumos, de sus până jos!
   În această vară n-am uitat de site și m-am pregătit așa cum trebuie pentru vacanță, comandând în primul rând pantofii de care aveam nevoie. Iubesc încălțămintea comodă, cu talpă joasă, dar care nu-i banală ci iese în evidență prin imprimeu sau design. După acest criteriu m-am ghidat atunci când am ales, de pe Miniprix, tenișii cu imprimeu leopard colorat de la Kookai, la un super preț de 90 lei, de câte ori mai ieftini decât în alte magazine.


   Pentru că vara aceasta s-a creat o mare isterie cu espadrilele comode, nu am putut să țin piept trendului și mi-am comandat de pe Miniprix(CLICK AICI) o pereche brodată, cu inserții aurii, de la Kelara. Pe site găsiți mai multe modele de espadrile , prețurile fiind sub pragul de 50 lei. Și vă mărturisesc că o dată ce băgați o pereche în picioare, cu greu o să vă mai întoarceți la orice alt tip de pantof, căci espadrilele nu sunt doar confortabile, ci pot fi purtate cu succes și la ținute mai sport, dar și alături de rochii feminine.


   Nu puteam să rezist tentației de a adăuga în coș și o pereche de sandale roz pal, cu detalii metalice aurii. Ba chiar i-am asorat și un portofel în aceleași tonuri, comandat tot de pe Miniprix, ce poate fi purtat și pe post de geantă-plic. Uneori cele două piese sunt tot ce-mi trebuie pentru a da farmec unei rochii simple sau unei ținute nu prea elaborate.


   Pe lângă faptul că reușește de ani buni să ne îmbrace în întregime la cele mai mici prețuri, Miniprix a introdus recent pe site și o gamă de produse cosmetice. Asta pentru a ne putea comanda inclusiv cele necesare pentru îngrijire. Mai mult, periodic au promoții tentante, precum reducerea de 50% pentru toate produsele Olay sau SPAPharma, valabilă în continuare în secțiunea produselor cosmetice (click aici). La ultima comandă am profitate de reduceri și am achiziționat produse Dove pentru corp, fixativ Kallos, demachiant Olay și produse exfoliante pentru ten și corp de la ArganYCa.

    Pentru utilizatorii de telefoane inteligente ori tablete, Miniprix a creat aplicația miniPRIX la purtător, valabilă gratuit pentru descărcare în App Store și G-Play. Eu am testat-o deja pe tabletă și funcționează excelent, fără erori, iar procedeul  de plasare a unei comenzi este la fel de simplu ca și cel efectuat de pe un laptop.
   Și pentru ca totul să fie perfect până la capăt, Miniprix a dat deja startul reducerilor de vară pe site și zi de zi ne așteaptă cu noi promoții. Pragul pentru transport gratuit este în continuare de 100 de lei, o sumă ce poate fi atinsă cu ușurință, mai ales dacă plasați o comandă comună. Eu de fiecare dată cumulez comanda mea cu cea a surorii și a prietenelor mele și scăpăm astfel de costurile de transport.
    Suficiente motive pentru a deveni fan Miniprix, nu-i așa?



marți, 22 iulie 2014

Produse profesionale Keune pentru îngrijirea părului


  Cu produsele profesionale de la Keune am făcut cunoștință, pentru prima dată, la salon. Pe atunci, nu prea înțelegeam care este diferența dintre un produs profesional și unul obișnuit, în afara prețului. Și mă bucuram de tratamentul Keune din gama Care Line, care făcea minuni la propriu. E drept că o mare parte din rezultatul final se datorează și personalului de la un salon de înfrumusețare, dar eu recunosc și meritele acestor produse.
   De câțiva ani buni folosesc numai produse profesionale pentur îngrijirea părului; am trecut peste bariera impusă de preț și am constatat rezultate mult mai bune decât în cazul utilizării unui produs obișnuit. În schimb, cele profesionale sunt mai concentrate, motiv pentru care se consumă mult mai greu, fiind necesară o cantitate mică pentru o singură folosire.


  Dacă acum câțiva ani era destul de greu să găsești produse din saloane, acum avem la dispoziție toate aceste produse și ne putem bucura de beneficiile acestora în confortul propriei locuințe sau chiar și atunci când mergem în vacanță.
   În magazinul online ProduseCosmetice(click aici) am găsit o mare diversitate de produse profesionale pentru îngrijirea părului de la Keune, așa că marea dificultate a fost să aleg dintre ele. Dar dat fiind faptul că părul meu se degradează foarte tare pe perioada verii, uscându-se excesiv și fiind aproape imposibil de coafat, mi-am dorit produse pentru repararea și tratarea acestor probleme. Prin urmare, mi-am ales Șamponul și Tratamentul Reparator Keune pentru părul degradat, din gama Repair, pe care am început să le folosesc imediat cum le-am primit.
   Gama Repair are în compoziția sa ingrediente active, precum minerale, proteine, uleiuri organice și vitamine, ce acționează continuu la nivelul scalpului, cât și la nivelul fibrei capilare. Cu fiecare folosire, părul își recapătă sănătatea, firele devenind hidratate, puternice și strălucitoare.


  Ambele produse au un miros extrem de plăcut și au ambalaje ușoare, din plastic. Tratamentul este un fel de mască de păr, foarte eficientă și cu o durată minimă de acționare, cuprinsă între 1-3 minute. Ca orice altă gamă pentru îngrijirea părului, este recomandat să folosim cel puțin două produse simultan, pentru a obține rezultatele dorite. Poate fi vorba despre șampon+balsam sau șampon+ mască.
   Tratamentul are 200 ml și este disponibil la prețul de 70 lei. Își merită prețul, deoarece are o consistență densă, se consumă foarte greu și este eficient; se observă rezultatele chiar după o primă utilizare, reușind să înmoaie și să hidrateze părul aspru, extrem de uscat.


  Șamponul era pe lista mea de dorințe, tocmai din cauza părului mereu problematic. Este recomandată folosirea de 1-2 ori pe săptămână, nu mai des de atât. Este încă disponibil la această AICI, la prețul de 48 lei.
   Ambele produse conțin scuturi anti UVA și UVB, protejează părul împotriva radicalilor liberi și a poluării și sigură protecție împotriva agresiunilor termice cauzate de foen, placă, ondulator. Voi reveni cu un review al fiecărui produs în parte, dar aștept să le mai folosesc o perioadă, pentru a-mi face o părere exactă despre ele:)
 
  Voi ați încercat vreodată produsele profesionale pentru îngrijirea părului de la Keune?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...