joi, 14 mai 2015

Rochii de mireasă Aisle Style


   Cum sezonul nunților este în toi, m-am gândit că este momentul prielnic pentru a vă prezenta un nou magazin online cu rochii de mireasă minunate. Dacă veți fi mireasă anul acesta și nu v-ați găsit rochia, ori dacă veți fi mireasă în curând, atunci trebuie să luați în considerare modelele de rochii de pe acest site. Prețurile sunt atractive, iar modelele și mai și, dar trebuie să vă măsurați cu atenție dacă decideți să optați pentru vreuna dintre aceste rochii. 

   În categoria Wedding Dresses sunt peste 2000 de modele superbe de rochii, la prețuri foarte bune, majoritatea dintre ele având reduceri suplimentare de preț. Cele mai multe dintre modele se învârt în jurul sumei de $200 de lire, iar bara din dreapta ne oferă posibilitatea de a alege exact detaliile pe care le dorim: material, lungime, detalii dantelate, modelul spatelui, etc.

  Nu ratați nici categoria Bridesmaid , care ascunde tot atâtea modele, care mai de care mai interesante, pentru domnișoarele de onoare. Dacă doriți ca acestea să poarte rochii identice sau similare, aveți la dispoziție o gamă variată de rochii cu lungimi, croieli și materiale diverse.

  Plata poate fi făcută cu cardul, prin wire transfer sau Western Union. 
  Durata procesării comenzii variază în funcție de opțiunea aleasă:
        - normal delivery: 15-25 zile
        - urgent delivery: 10-15 zile
        - super delivery: 7-10 zile

  Livrarea se face prin companii rapide de curierar, gen DHL sau FedEx și durează între 3-6 zile, indiferent de destinație. Acest magazin online britanic își propune să satisfacă cele mai exigente cliente, așa că prioritare sunt calitatea produselor și livrarea lor în timp rapid. În cazul în care produsele nu se ridică la nivelul așteptărilor, există varianta de retur, caz în care banii vor fi returnați integral.

  Iată câteva modele Wedding (Click pe imagine pentru a vedea detaliile fiecărei rochii):






3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...