vineri, 30 ianuarie 2015

Tendințe Primăvară 2015

    Primăvara 2015 a fost tratată de designerii vestimentari cu aceeași atenție ca fiecare anotimp în parte, dar multe dintre tendințele regăsite în defilările de modă mi-au intrat la suflet și nu puteam să le păstrez doar pentru mine; aș fi fost mult prea egoistă, la atâtea frumuseți. Chiar dacă tendințele sunt stabilite cu mult timp înainte, nu am apucat să mă informez până acum în privința tendințelor pentru această primăvară, dar am avut plăcuta surpriză să constat că o parte dintre dorințele mele se vor regăsi în trendul primăvăratic.
   
    Nu mă înțelegeți greșit, apreciez munca designerilor, cele mai multe dintre idei sunt de-a dreptul geniale atât ca prezentare, cât și ca design, însă este destul de costisitor din punct de vedere finaciar să te îmbraci în ton cu ultimele dorințe. Totuși, puțină inspirație este întotdeauna binevenită, pentru că ne putem cumpăra doar câteva articole noi care să aducă un aer fresh garderobei, iar în rest să redescoperim comorile pe care le avem în șifonier. 

miercuri, 28 ianuarie 2015

Cosmetice care m-au dezamăgit


   Din când în când, folosesc unele produse cosmetice fără a citi în prealabil informații despre ele. Mi se mai întâmplă să găsesc produse cu care să nu mă înțeleg absolut deloc, chiar dacă acest lucru se întâmplă destul de rar. Desigur, sunt convinsă că organismul nostru reacționează diferit și chiar sunt curioasă dacă și voi aveți aceeași părere despre produsele luate astăzi în vizor.

   Rimelul Bella Pierre Volumizing Mascara-Black este un produs mineral pentru machiajul ochilor, ce promite să ofere volum genelor. Deși este numit volumizing mascara, produsul nu reușește să ofere nicidecum volum genelor, având o consistență destul de lichidă, iar periuța clasică, cu perii destul de rari, nu poate îndeplini misiunea de a îndesi genele. Ca și intensitate, nuanța black este în regulă, dar mai mult definește genele în loc să le dea volum, îmbrăcându-le într-o peliculă ușor umedă (wet look).
    Eu am folosit mai multe produse de machiaj Bella Pierre, iar singurul dintre ele care nu mi-a plăcut este acest rimel. Nu l-am putut folosi nici măcar pentru conturarea genelor, dar este un rimel potrivit pt persoanele care vor un rimel din ingrediente sigure, care să le ofere un aspect natural (foarte natural!). Având în vedere prețul, de 20$ pe site-ul oficial, cu siguranță nu l-aș mai achiziționa a doua oară. În rest, fondurile de ten minerale, rujurile și pensulele sunt minunate și am să vă povestesc cu altă ocazie despre ele.

luni, 26 ianuarie 2015

Pantofii Stiletto



  Astăzi vă invit să vorbim despre un model de pantofi foarte îndrăgiți în lumea întreagă, și anume, pantofii Stiletto, pe care sunt convinsă că îi cunoașteți și îi apreciați. În fapt, modelul pornește de la tocul stiletto, asemănător pumnalului cu același nume, care definește un toc subțire, ascuțit și înalt. Se zvonește că acest tip de toc își are originile pe la începutul anilor 1930 și varia între 2,5 și 10 cm. Astăzi, tocul stiletto urcă chiar și mai sus de 14 cm, de cele mai multe ori fiind susținut de o mică platformă în partea din față a pantofului. Tocurile mai joase de 5 cm poartă numele de kittens heels și sunt recunoscute pentru comoditatea lor, fiind perfecte pentru femeile care vor să fie chic și încrezătoare la serviciu sau în activitățile de zi cu zi.

   Desigur, nu vă gândiți că stiletto se referă numai la pantofi, ci și la ghetele/botinele prevăzute cu un astfel de toc ascuțit, care măsoară în partea de jos doar 1 cm sau chiar mai puțin. Totuși, astăzi vreau să vă vorbesc despre pantofii stiletto pe care îi prefer, adică cei prevăzuți cu botul ascuțit, care alungesc frumos piciorul. V-am mai spus și cu altă ocazie că, în opinia bărbaților, acest tip de pantof este considerat ca fiind cel mai sexy. Ne dăm seama cu ușurință de acest lucru, mai ales că cele mai multe vedete care apar la tv, pe internet și în reviste poartă astfel de pantofi cu tocul subțire și botul ascuțit.

duminică, 25 ianuarie 2015

Quidam: Viața ca un circ sau circul ca o viață?


   De lumea circului, nu mă leagă foarte multe amintiri. Cele mai multe sunt amintiri dobândite recent. Ca și în cazul poveștilor, spectacolele de circ trebuie să fie memorabile pentru a-ți rămâne întipărite în memorie și a le retrăi, cu ochii deschiși, peste ani și ani. Sau, mai bine, cu ochii închiși! Să fi avut vreo 8-9 ani când am văzut primul spectacol televizat al minunatului Cirque du Soleil, dar pe-atunci eram încântată doar de dansul acrobatic al saltimbancilor, de costumele și coafurile perfecte ale artiștilor. Să fi crezut că în spatele lor se ascunde o poveste ce se cuvine a fi trăită, mi-era imposibil. Or, spre deosebire de secvențele puse cap la cap, poveștile copilăriei îmi păreau vii și ispititoare.
 
    Astăzi, mi-e imposibil să cred că vreuna dintre poveștile contemporane le vor putea înlocui pe Hansel și Gretel, Albă ca Zăpada, ori pe Alice în Țara Minunilor. Dar iată că, trecută de mult de vremea copilăriei, regăsesc că o trupă de circ contemporan reușește să dea naștere unor povești ce nu pot fi uitate nicicând. Și nu cred că vreunul dintre voi să nu fi auzit de Cirque du Soleil, o sumă de artiști de geniu, ale cărei reprezentații transcend temporalitatea, devenind imortale. V-ați gândit vreodată cum ar putea arăta ceva imortal? Atunci trebuie, negreșit, să mergeți măcar o dată în viață la un spectacol marca Cirque du Soleil, pentru a simți fiorul, profunzimea emoțiilor transmise prin intermediul expresiei faciale, a machiajului și a costumelor, dar mai ales prin intermediul mișcărilor și al fundalului sonor.

vineri, 23 ianuarie 2015

Rimel Efect Alungire 360° - Yves Rocher


   Aveam Rimelul Efect Alungire 360°(Click aici) nedesigilat în cutia cu cosmetice, așa că atunci când mi s-a terminat rimelul pe care-l foloseam, i-am dat o șansă acestuia. În general, nu sunt foarte pretențioasă când vine vorba de rimel, nu vreau nici volum spectaculos, nici alungire, nici definire perfectă. Vreau doar să-mi contureze frumos genele, să aibe un miros cât mai discret și să nu se usuce repede.

   Pentru mine, rimelul este indispensabil când vine vorba de machiaj și prefer să renunț la creion/tuș, dar să-mi conturez genele cu rimel. De multe ori îmi aplic un fond de ten lejer, rimel și blush și acesta este machiajul. Și chiar dacă iubesc rimelul, niciodată nu am petrecut mult timp în fața oglinzii colorându-mi genele. De cele mai multe ori aplic un singur strat de rimel și mai revin, la nevoie, doar în colțul ochiului. Mult timp am detestat periuțele de plastic,subțirele și mă înțepam adesea cu perișoroii lor ascuțiți; dar după ce am folosit mai multe rimeluri cu acest tip de perie, am ajuns la concluzia că periuța clasică poate fi uneori mai puțin practică, iar rezultatele nu la fel de reușite.

joi, 22 ianuarie 2015

Comandă Kurtmann: Rochie Zara cu broderie



   Pe parcursul lunii decembrie, magazinul online Kurtmann a avut tot felul de promoții atractive, motiv pentru care am profitat de reducerile mari și mi-am adăugat câteva haine la colecție pentru sezonul cald. Multe dintre voi îmi spuneați că nu mai găsiți mai nimic pe site, pentru că se făcea lichidare de stoc și majoritatea produselor s-au epuizat rapid, fiind reduse cu 60-70%.
   La început de ianuarie s-a început reactualizarea stocului, fiind aduse multe modele Zara foarte frumoase. Tot atunci am profitat și eu de prețurile bune și mi-am pus în coșul de cumpărături o rochie Zara (Click aici). O văzusem de dinainte, în varianta pe kaki, dar această nuanță nu mă avantajează deloc și am preferat să stau la locul meu, până am văzut-o pe site pe surioara sa, într-o nuanță  mai pe stilul meu.

   Comanda a ajuns în două zile, pentru că am plasat comanda în data de 3 și abia din 5 ianuarie se făceau livrări. Inițial, m-am temut să nu cumva să fiu dezavantajată de croiala rochiei, pentru că am ma avut ceva asemănător, cu mânecile bat wings, care nu-mi venea prea bine pe corp. Am văzut de la început  broderia, dar în realitate este mult mai frumoasă și contrastează plăcut cu albul-ivoire al rochiei. Mărturisesc că sunt fascinată de broderii și dantele, iar modelele Zara sunt printre cele mai reușite dintre câteva am văzut.

miercuri, 21 ianuarie 2015

Idei de cadouri de Sf Valentin


    Mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la Sf Valentin, sărbătoare a iubirii cunoscută și ca Ziua Îndrăgostiților. Tot în februarie, la numai 10 zile distanță, adica în data de 24, este celebrată varianta autohtonă a acestei sărbători, cunoscută sub numele de Dragobete.
    Așa că februarie este, pe bună dreptate, luna iubirii, deși personal consider că în fiecare zi din an trebuie să fim recunoscători că avem lângă noi un suflet drag. Dar dacă tot este prilej de sărbătoare, atunci se cuvine să profităm de aceste două zile și să le transformăm în momente memorabile.

   Totuși, nu cred să fi auzit vreodată vreun bărbat spunând: " Abia aștept să vină Sf Valentin!”. Chiar dacă mulți bărbați sunt iubitori, tandri și atenți, pur și simplu cred că nebunia acestor două zile ale amorului le pune capac. Și îi înțeleg pe bună dreptate, mai ales că noi, femeile, suntem cele încântate de aceste mici sărbători. Și ca să le facem viața mai ușoară și să le alinăm chinul, magazinul online de lenjerie SevenSins ne propune câteva articole intime cu care să ne surprindem partenerii de viață. Bărbaților le plac surprizele, dar numai când aceste surprize sunt unele plăcute.

luni, 19 ianuarie 2015

6 Magazine online noi


   Mediul online propune o ofertă generoasă de magazine, care apar ca ciupercile după ploaie. Aici, cel mai mult contează promovarea, mai ales pentru magazinele care comercializează produsele exclusiv online. Nu este de mirare că multe dintre magazine dispar la mai puțin de un an de la apariție, tocmai pentru că nu sunt promovate suficient și nu sunt rentabile. Concurența este una acerbă, dar nu cele mai bune prețuri îți garantează succesul unei afaceri, ci o sumă de factori, dintre care cei mai importanți sunt seriozitatea și responsabilitatea. Felul în care un magazin își tratează clienții determină, în mare parte, dacă aceștia din urmă vor reveni sau nu în magazinul respectiv. Bineînțeles, calitatea produselor și, mai apoi, prețul, ne influențează direct decizia de a deveni fideli unui magazin online.

   Eu sunt adepta shoppingului online și mi se pare mai puțin obositor decât să merg în magazinele fizice și să iau fiecare umeraș și raft la cercetat. După mulți ani de cumpărături, știu ce măsuri și croieli mi se potrivesc la haine, dar oricum fiecare magazin este obligat să aibe o politică de retur, care să îți permită să returnezi produsele care nu ți se potrivesc sau nu se ridică la nivelul așteptărilor. Avantajul mediului online este acela că oferă o gamă mult mai diversificată de produse, și automat prețurile sunt și mult mai bune, iar multe magazine au promoții și reduceri atractive la un anumit interval de timp.

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Cumpărături Miniprix de ianuarie


   Cu Miniprix am legat o legătură prea strânsă pentru a nu plasa, din când în când, câte o comandă online. Stăteam ca pe ghimpi să înceapă reducerile de ianuarie pentru a merge în magazinul fizic din Militari și a pleca cu plasele pline. Am ajuns într-un final, dar aveau reduceri de 50% doar la categoria Stock Shock, care includea numai articole groase, de iarnă, iar la încălțăminte îmi pusesem deja o restricție clară. În final am plecat cu un cardigan și o cămașă, deși am văzut multe lucruri frumoase. Pur și simplu am obosit fizic și psihic răscolind printre sute de umerașe, încât am capitulat și  realizat că sunt făcută pentru shopping online.

   Am rămas marcată de rezistența scăzută la cumpărături, dar să știți că mereu m-a obosit alergatul prin magazine după haine. Nu-mi place să probez  hainele în cabinele de probă, iar multe dintre magazine folosesc spray-uri și odorizante de cameră care-mi provoacă alergii. Așa că am revenit în fața calculatorului, răscolind Miniprix.ro cu susul în jos. Ca de obicei!

vineri, 16 ianuarie 2015

Cămașa în carouri, o piesă vestimentară nemuritoare


   Cămășile în carouri sunt printre favoritele mele când vine vorba să abordez stilul casual, pentru că sunt foarte ușor de purtat și arată bine în multe combinații vestimentare. Preluate de la bărbați, mai exact de la tăietorii de lemne americani care-și aruncau brațele puternice în astfel de cămăși din flanel, acest bluze în carouri sunt tot mai îndrăgite și în rândul femeilor. De asemenea, membrii trupelor pop-rock apelează adesea la acest obiect vestimentar.

   Fie că împrumutăm cămașa de la iubitul/soțul nostru, fie că ne cumpărăm una nouă din magazin, cămașa în carouri arată bine și merge purtată în fel și fel de moduri. Indiferent de opțiune, look-ul va fi unul cool și sexy, ce va îmbina stilul masculin cu cel feminin. Cea mai banală combinație aduce această cămașă în combinație cu blugi ș o pereche de teniși, dar opțiunile sunt nelimitate. Spre exemplu, pentru o ieșire relaxată în oraș, optează pentru o pereche de jeanși skinny, ghete scurte și cămașă. Poartă cămașa desfăcută, cu un tricou pe dedesubt, optând pentru blugi boyfriend, foarte lejeri (completează ținuta cu ghete sau teniși, în funcție de sezon).

joi, 15 ianuarie 2015

Lumbersexual: Hot or not?


   Iată că începutul anului 2015 ne aduce în prim-plan o nouă tipologie masculină, devenită cunoscută sub numele de „Lumbersexual”. În sfârșit, aș zice eu, pentru că dintotdeauna mi s-au părut atrăgători bărbații care se încadrează în această tipologie. Probabil ați observat că în ultima perioadă tot mai multe vedete se afișează cu o barbă stufoasă, fără a avea însă și un aspect general neglijent.
   Printre trendurile vestimentare 2014-2015 se regăsesc piese vestimentare cheie ale acestui tăietor de lemne modern. În fapt, lumbersexualul vrea să se detașeze de imaginea forțată a bărbatului care merge la sală pentru a-și etala masculinitatea, umflându-și mușchii până plesnesc cămășile. În schimb, el preferă să se apropie de natură, să meargă în aventuri și chiar să taie lemne, că doar nu degeaba este numit lumbersexual.

   Dacă nu îl știți încă pe gigantul tăietor de lemne american Paul Bunyan, atunci ar fi cazul să-l luați drept exemplu, dacă vreți să aveți un 2015 glorios. Dacă în 2014 au fost la înălțime hipsterii, lumbersexualii nu merg prea departe de aceștia, fiind niște tăietori de lemne urbani, cu barbă neîngrijită, dar cu un aspect general bine pus la punct,purtând haine de calitate, din materiale scumpe, naturale.

marți, 13 ianuarie 2015

Parfumuri la prețuri mici


   Fiecare dintre noi își cumpără, la un anumit interval de timp, un parfum nou. Indiferent de preț, unele parfumuri devin „semnăturile” noastre și le folosim, constant, mulți ani la rând. Astfel, este foarte ușor să comandăm parfumul preferat, profitând de prețurile mult mai mici din magazinele online. Dar când vine vorba de achiziționarea unui parfum nou, cel mai indicat este să mergem în magazinele fizice pentru a testa aromele, fie să consultăm cu atenție notele parfumului. Un site foarte util în acest sens, mai ales dacă cumpărați un parfum blind-buy, fără să aveți idee cum miroase, este fragrantica.com, unde aflați informații utile și păreri ale consumatorilor legate de notele și persistența fiecărui parfum în parte.

   Când vine vorba despre parfumuri, mereu aleg varianta online, deoarece prețurile sunt incomparabile și nu sunt nevoită să dau o sumă exagerată pe un parfum. Desigur, la anumite mărci sau anumite parfumuri, prețurile nu diferă foarte mult, dar merită să studiați ofertele de preț înainte de a cumpăra un parfum. Uneori, diferența este de câțiva lei, dar în unele cazuri, putem vorbi chiar și de sute de lei diferență de preț.
   În mediul online, magazinele cu prețurile cele mai bune sunt Elefant.ro, Aoro.ro și Strawberrynet.com . Prețurile la parfumuri afișate de aceste magazine nu pot fi comparate cu cele din Douglas, Sephora sau Kendra (și nu vreau să le fac reclamă negativă celor din urmă, dar acesta este purul adevăr și informația este utilă mai ales pentru persoanele care vor un parfum bun, dar pe care prețul din magazin îi dă înapoi).

    Dacă vă temeți de originalitatea produselor, atunci puteți citi părerile celorlalți cumpărători, pentru a vă convinge că nu primiți fake-uri. În plus, pe fiecare parfum este trecut un cod de identificare, ce poate fi verificat online; acest cod este destinat verificării originalității produsului. În orice caz, aveți posibilitatea de a returna produsele, chiar și desigilitate, dacă nu corespund cerințelor voastre, deși nu cred că va fi cazul. Parfumurile sunt originale și să nu contestați acest lucru datorită prețurilor foarte mici pe care le vedeți în aceste magazine online. Cel mai mare semn de întrebare trebuie pus în legătură cu acele magazine care vând, nejustificat, aceleași parfumuri la prețuri de 2-3 ori mai mari.

luni, 12 ianuarie 2015

Epilatorul Rowenta Lovely Elite


   Unul dintre mijloacele cele mai rapide și igienice de epilare este epilatorul, pe care îl folosesc frecvent, tot timpul anului. Folosirea lamei de ras este o alternativă și mai rapidă, dar personal prefer epilatorul, chiar dacă procesul este puțin mai dureros.
    Anul trecut pe vremea aceasta mi-am luat un nou epilator, despre care am citit păreri pozitive pe internet. Este vorba despre Epilatorul Rowenta Lovely Elite, care mi-a plăcut și datorită culorilor diferite față de majoritatea epilatoarelor. Nu aș fi scris despre el dacă nu ar fi fost epilatorul meu favorit dintre toate pe care le-am încercat. Epilarea nu este una dureroasă, iar aparatul reușește să smulgă chiar și cele mai mici fire, iar prețul este unul foarte prietenos.
   L-am primit în cutie, în ambalajul din prima fotografie, incluzând epilatorul propriu-zis, negru-ciclam, un capăt cu sistem de masare, alimentatorul, o periuță pentru curățare și cărticica cu instrucțiuni de utilizare. Desigur, mare filozofie nu este în folosirea unui epilator, mai ales dacă ați mai folosit unul înainte, dar este bine de parcurs acest mic manual, care se parcurge în 5-10 minute. Nu-mi place deloc să mi se strice aparatele din vina mea, așa că cel mai simplu pas de prevenire a acestui lucru este informarea cu privire la aparatul folosit.

duminică, 11 ianuarie 2015

Wishlist de ianuarie


   Ultimele două zile au fost neașteptat de frumoase, încât soarele blând m-a dus cu gândul la primăvară, la haine subțiri și colorate. Deși prognoza anunță noi precipitații, wishlist-ul meu din această lună include obiecte vestimentare potrivite pentru sfârșitul de iarnă și pentru începutul de primăvară.
   Mi-am propus să port mai multe rochițe; am găsit câteva pe gustul meu, dintre care una cu o croială și un imprimeu boho chic, care îmi place în mod deosebit. O rochie asimetrică și una în culoarea sezonului, vișiniu marsala, nu putea să lipsească din lista mea de dorințe.

   Tot bântuind pe site-ul celor de la Asos, în căutare de hăinuțe le prețuri bune, dar și de combinații vestimentare, am băgat de seamă că ghetele negre sunt la mare căutare. Cum eu nu am nicio pereche de ghete negre, îmi doresc unele, de preferat cu toc. Am găsit unele cu accesorii metalice aurii care îmi plac, iar prețul este unul bun, chiar dacă nu sunt confecționate din piele.
   În materie de cosmetice, nu-mi doresc decât un rimel nou și o pudră strălucitoare pentru față. În acest moment folosesc alternativ două rimeluri Yves Rocher de care sunt mulțumită, dar nu știu exact ce rimel nou să-mi iau.Am pus ochii pe o pudră minerală bronzantă de la Lancome, potrivită pentru a da o ușoară strălucire întregii fețe, așa că o vreau neapărat, mai ales că am citit multe păreri bune legate de ea.

   În ultimele săptămâni mi-am făcut un caiet cu rețete, pentru că în 2015 vreau să petrec mai mult timp în bucătărie. Pentru Crăciun și Revelion am pregătit mai multe tipuri de prăjituri, care au primit feedback maxim, motiv pentru care m-am ambiționat să experimentez mai multe. Și ca să fie totul perfect, am pus ochii pe niște obiecte de bucătărie cu aspect vintage, la un preț foarte,foarte bun. Chiar am nevoie de farfurii, căni și un ceainic nou.
    Voi ce aveți pe lista de dorințe, dragilor?

vineri, 9 ianuarie 2015

Review: Ulei de duș și Cremă de corp Sabon cu Ghimbir și Portocală


   Am trecut printr-o perioadă în care eram dependentă de produsele Sabon. Am fost încântată, în primul rând, de ambalajele minunate, de sticluțele vintage cu etichete frumos desenate. Când intram în magazinul online, simțeam că mă întorc în timp și aceeași senzație o am de fiecare dată când trec pragul oricărui magazin fizic. Totul pare de poveste, de la arome, la ambalaje, la prezentare. Totul până la preț, pentru că Sabon nu este tocmai un brand low-cost și trebuie să scoți o sumă de bani mai măricică dacă vrei să te răsfeți cu două-trei recipiente full size.
    De la Sabon am încercat multe produse și cred că au cele mai îmbietoare arome dintre toate cosmeticele pe care le-am mirosit. Ca și calitate, cele mai multe dintre ele sunt bune și foarte bune, plus că fiecare aplicare a unui produs pare un răsfăț. Recunosc, ambalajul are iarăși o mare parte din vină!
    Ultimele două produse Sabon pe care le-am încercat sunt Uleiul de duș și Loțiunea de corp cu aromă de Ghimbir și Portocală (vezi aici) . Din aceeași gamă mai fac parte și alte produse, precum cremă de mâini, gel de duș, șerbet de corp sau aromă de cameră. 


   Uleiul de duș Ginger Orange (vezi aici) vine ambalat într-o sticluță ușor bombată, prevăzută cu un căpăcel auriu. La fiecare ulei și gel de duș comandat, Sabon oferă o pompiță, care ajută la dozarea precisă a cantității de produs necesare pentru o utilizare. Altfel, puteți risca să scăpați sticluța și să irosiți o cantitate mai mare din produs.
  Acest gel de duș are o cantitate generoasă, de 500 ml, care rezistă destul de mult timp; mie cred că mi-a ajuns 2-3 luni, dar uneori l-am mai alternat cu alt gel de duș. Are o textură lichidă groasă, asemănătoare mierii, motiv pentru care este și economic: o cantitate mică, aproximativ o linguriță de produs, este suficientă pentru o utilizare. Uleiul se simte plăcut la atingere și face o spumă nu foarte abundentă, care îmbracă pielea într-o peliculă fină, lăsând-o foarte hidratată. Mai presus de hidratare este mirosul, astfel că după spălare pielea este puternic parfumată.
   În general, produsele Sabon au mirosuri foarte puternice, care se păstrează pe piele chiar și două zile. Mie îmi place să folosesc gel de duș și loțiune din aceeași gamă, pentru ca mirosul să fie mai intens, dar când folosesc aceste două produse de la Sabon, trebuie să renunț la apa de parfum, pentru că aromele s-ar amesteca și m-aș alege și cu dureri de cap.
   Deși aromele se potrivesc mai degrabă sezonului rece, eu le-am folosit vara și toamna. Explicația este una simplă: vara încerc să evit parfumul, dar îmi place să-mi miroase pielea a fructe. Așa că renunț la apa de parfum obișnuită și las uleiul de duș și untul de corp să-mi parfumeze pielea. Aroma este delicioasă, fără dar și poate.
   Uleiul de duș costă 56 lei și poate fi comandat online de AICI, dar v-am spus deja că are 500 ml și că se consumă greu, având o textură densă. Asta înseamnă aprox 11 lei/100 ml, ceea ce nu este chiar mult. Eu aș cumpăra oricând un ulei de duș de la acest brand, pentru că își merită banii.
   S-au schimbat formulele produselor de mai bine de un an, așa că acum veți vedea eticheta cu mențiunea „Paraben & Mineral Oil Free”. Cine evită produsele cu SLS și parabeni, va găsi un prieten în cosmeticele Sabon.

joi, 8 ianuarie 2015

Comandă Yves Rocher + Ofera lunii ianuarie


   Comanda Yves Rocher despre care scriu astăzi a fost plasată în ultimele zile ale lunii noiembrie, dar abia acum mi-am făcut timp să scriu despre produse. În noiembrie și decembrie ofertele au fost cât de cât asemănătoare, multe dintre cadourile surpriză fiind aceleași. Și prin poștă am primit o ofertă, dar nu mi s-a părut atractivă, așa că am rămas tot la comenzile prin poștă. Încă mai aștept să primesc oferta pentru ziua mea, care fie întârzie să apară, fie nu va mai fi trimisă.

   Iată ce am avut în comandă și ce cadouri am primit (le-am marcat cu verde):
          - Ruj Absolut (Click aici) - Nuanța Roz Strălucitor - cod 88025 - preț simpatic 29 lei
          - Spumă de ras pentru ten sensibil (Click aici) - 19 lei
          - Set trei geluri de duș Jardins du monde + burete, la prețul de 22 lei
          - Lumânare parfumată cu Pere și Caramel - 29 lei
          - Cadou surpriză în valoare de 155 lei: Ser concentrat Riche Creme Omega 3,6,9 - cadou la alegere pt o comandă de minim 39 lei
          - Transport gratuit pt o comandă de minim 99 lei
         

miercuri, 7 ianuarie 2015

Comandă si păreri SevenSins


    Sunt convinsă că ați auzit de SevenSins.ro, cel mai mare magazin online de lenjerie intimă și lenjerie sexy din România. Foarte des le puteți găsi standul la diverse târguri din București, dar îi puteți vizita și la showroom-ul din Str Orzari,nr 3, Sector 2 (din Zona Muncii-Calea Călărașilor), unde puteți vedea pe viu toate modelele și puteți proba produsele într-un spațiu generos, discret și modern.
    V-am mai povestit și cu alte ocazii despre SevenSins și prefer să plasez comenzile online, pentru că livrarea este foarte rapidă și nu am mereu drum în București. Până acum mi-am comandat multe produse de la ei, de la 4 branduri: Obsessive, LivCo, Cătălin Botezatu și Cornette. Dintre toate acestea, favoritele mele sunt produsele Obsessive, care sunt de o calitate ireproșabilă, plus că vin împachetate în ambalaje foarte frumoase.
    De Black Friday le-am văzut ofertele de pe site, dar deja îmi cheltuisem bugetul alocat, dar de sărbători nu am mai ratat promoțiile, pentru că voiam să mă răsfăț puțin. Este adevărat că pe site sunt multe modele de lenjerie sexy, potrivită exclusiv pentru dormitor, dar eu cumpăr mai ales chiloței, seturi și body-uri pe care le pot purta zilnic, ca lenjerie de corp.
    Am găsit la promoție produsele din colecția Blush Teddy de la Obsessive, pe care o știam deja, având un body de care am fost mulțumită. Colecția este lucrată într-o combinație cromatică suavă, roz-ivoire și abundă în dantelă și panglici fine.

luni, 5 ianuarie 2015

Paleta de farduri The Color of Grace - Philosophy


   La mulți ani, dragilor! Anul trecut pe vremea aceasta așteptam vreo 2-3 comenzi de cosmetice de pe Strawberrynet.com, pentru că aveau la momentul respectiv o ofertă atractivă și am decis să mă răsfăț puțin cu ocazia începutului de an și a aniversării zilei de naștere. Într-una dintre comenzi am primit Paleta de farduri The Color of Grace de la Philosophy, despre care vă voi vorbi în cele ce urmează.
   Principalele motive pentru care am pus paleta în coșul de cumpărături au fost prețul redus cu aproximativ 70% și faptul că mai aveam o pudră iluminatoare favorită de la Philosophy, care se regăsește și ea, în versiunea mini, în această trusă de machiaj. Paleta are un ambalaj din plastic și carton, sub forma unei cărți, care s-a păstrat în perfectă stare pe parcursul unui an. Este un kit pentru un aspect natural, potrivit pentru un machiaj rapid și pentru refacerea machiajului pe timpul zilei; cele dintre voi care preferați un look natural, ați iubi această trusă de machiaj.
   Îmi place mult de tot mesajul inscripționat pe ambalajul acestei palete: „Where there is grace, there is beauty”.


duminică, 4 ianuarie 2015

Comandă Miniprix: Ghete din piele întoarsă


  La mulți ani, dragii mei!
  Anul acesta vă aștept în continuare pe blog și vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru că mi-ați citit blogul și sper să vă țin aproape cu articole interesante. În 2014, magazinul online favorit în materie de încălțăminte a fost Miniprix.ro, de unde mi-am cumpărat mai multe perechi de pantofi, pantofi sport și ghete. Mereu mă bucur de prețurile lor mici și de materialele calitative, dar mai ales de reducerile care fac ca prețurile să fie și mai mici.
   Ultima pereche de încălțăminte cumpărată în 2014 a fost o pereche de Ghete din piele naturală (Click Aici), de care m-am îndrăgostit la prima vedere. Mi-a fost imposibil să mă abțin și am pus-o în aceeași zi în coșul de cumpărături, pentru că am mai pierdut câteva perechi de ghete în ultimele luni, așteptând să mă decid dacă să le cumpăr sau nu. Cu acestea nu a mai fost loc de îndoială, chiar dacă iarna nu este tocmai potrivită pentru ghete din piele întoarsă, mai ales dacă nu sunt îmblănite.

  Cu puțin timp în urmă comandasem aceste ghete Fly London (Click aici), așa că în loc să mă astâmpăr, ghetele mi-au crescut pofta de shopping. Și am închis ochii, am uitat că e zăpadă și ger și am comandat ghetele, cu gândul la primăvară, dar și la vară. Ei bine, da, vreau să le port și la vară și am văzut deja multe combinații vestimentare, pe care vi le pot arăta, dacă vă interesează subiectul. E drept că am o slăbiciune teribilă pentru pielea întoarsă, iar când am văzut și curelușa împletită, nu am putut să le rezist. Chiar vorbeam cu o prietenă care pusese și ea ochii pe ele și le-am comandat amândouă în aceeași zi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...