duminică, 31 ianuarie 2016

6 beneficii cosmetice ale Apei de trandafir


  Apa de trandafiri este una dintre cele mai populare ape florale, atât datorită mirosului său incredibil de plăcut, cât și datorită beneficiilor sale cosmetice. Sticluțele ce conțin această apă de trandafiri se găsesc în comerț, în magazinele naturiste, de tip plafar, la prețuri rezonabile. Cine nu a încercat încă această apă, are toate motivele să o facă în viitor, deoarece îi va revoluționa rutina de frumusețe. Când alegeți o astfel de apă florală, consultați lista de ingrediente pentru a vă asigura că nu conține prea mulți aditivi, aceștia scăzând calitatea produsului.

 Iată beneficiile cosmetice ale apei de trandafiri:

1. Toner/loțiune tonică - aceasta este, probabil, cea mai populară întrebuințare a acestei ape florale. Trandafirul și florile de măceș sunt recunoscute pentru efectele pozitive asupra tenului gras și acneic, deoarece elimină bacteriile, reduc inflamația și hidratează intens pielea.
După ce ne spălăm pe față, pulverizăm câteva picături pe o dischetă de bumbac și curățăm tenul. În cazul petelor roșii de pe față, acestea vor fi imediat calmate și roșeața va fi estompată.

2. Demachiant - poate nu știați, însă apa de trandafiri este și un bun produs pentru înlăturarea machiajului. Este o minunată apă micelară foarte eficientă, ce înlătură chiar și cel mai intens machiaj, fără a irita sau a produce usturimi în zona ochilor. În plus, o bilă albă pentru mirosul suav și ingredientele naturale.

3. Împrospătarea machiajului- de obicei, foloseam apa termală pentru a-mi împrospăta machiajul, dar am descoperit că apa de trandafiri este chiar mai bună. Și mai ieftină! După ce mă machiez, obișnuiesc să pulverizez un puf direct pe față, care se usucă aproape instant. Astfel, machiajul rezistă mai bine. În timpul zilei, am la mine flaconul cu apă florală și pulverizez de fiecare dată când simt nevoia să-mi împrospătez fața. Machiajul nu curge, ba dimpotivă, este revigorat și el, iar tenul capătă un luciu frumos, natural.

4. Tratament pentru păr - nici părul nostru nu este neglijat de această apă florală, pe care o putem folosi cu succes dacă avem părul uscat, cu vârfuri aspre și deteriorate. După spălarea părului cu șampon și clătire, se mai face o ultimă clătire cu apă de trandafiri. Efectul este unul instant și niciun alt balsam nu are un asemenea rezultat, iar părul capătă o prospețime și un miros divin.
   O altă metodă este aceea de a adăuga apă de trandafiri direct în flaconul cu șampon, o varinată mai economică, dar de efect. La fiecare spălare, părul va beneficia de un mic răsfăț, iar la final va fi mai lucios și mai plăcut parfumat.

5. Aftershave - apa de trandafiri calmează inflamațiile, reduce roșeața, motiv pentru care este și un bun aftershave. Dacă ai pielea sensibilă și te înroșești sau te iriți după ce te razi sau te epilezi, atunci ai neapărată nevoie de o apă de trandafir. O aplici direct pe piele după epilare și pielea va fi calmată imediat.

6. Pentru o baie relaxantă- efectele calmante ale apei de trandafiri acționează și asupra minții, nu doar a pielii. Ajută la eliminarea stresului și a stării de anxietate, a suferințelor din trecut, ajută la iubirea de sine și la furnizarea de gânduri bune. Plus că are și un efect afrodisiac. Se pune 1-2 căni de apă florală într-o cadă cu apă.


   Eu am încercat doar Apa de trandafiri de Damasc de la TrioVerde, un produs 100% natural. Îmi place foarte mult, este de o calitate superioară și are un miros deosebit de plăcut. Are pulverizator, motiv pentru care pot doza perfect exact cantitatea de care am nevoie .Am cumpărat apa din magazinul naturist online Vegis (vezi aici), la prețul de 20 lei pentru un flacon de 100 ml.

    Pe site sunt disponibile și alte variante de ape de trandafir, unele mai accesibile ca preț:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...