joi, 21 ianuarie 2016

Găsește rochia perfectă pe Fashion-24.ro

 
      Iubesc mediul online, deoarece este extrem de diversificat și ne pune la dispoziție fel și fel de resurse pe care le putem utiliza după bunul plac. Pentru iubitoarele de modă și cumpărături, acest lucru reprezintă un mare avantaj, însă este bine să facem un triaj al magazinelor online și să le alegem pe cele serioase, care oferă cele mai bune servicii și comercializează produse deosebite, pentru care se cuvine să plătim o anumită sumă de bani.

   Un astfel de magazin online pe care vi-l recomand este Fashion-24 (vezi aici), înființat în Râmnicu Vâlcea, care oferă femeilor din întreaga țară posibilitatea de a-și găsi rochii de calitate la prețuri rezonabile, indiferent de ocazie, de eveniment, de stilul vestimentar. Mie îmi plac magazinele care au produse aparte, pe care nu le găsesc și pe alte site-uri, acesta fiind principalul motiv pentru care am decis să vă vorbesc și vouă despre Fashion-24.

   Răsfoind paginile site-ului, veți descoperi și voi o gamă variată de rochii, împărțite în categorii:
     - rochii pentru evenimente: de ocazie, de nuntă, de club, pentru banchet, rochii office
     - rochii pentru anumite momente ale zilei: rochii de zi, rochii de seară

    Mi-a plăcut în mod deosebit categoria Rochii „Produs în România”(vezi aici), care nu avea cum să scape neobservată. Susțin produsele autohtone, pentru că știu că industria confecțiilor din țara noastră are un standard de calitate ridicat, atât la nivelul materialelor folosite, cât și al procesului de confecționare. Partea și mai bună este că prețul acestor articole nu este deloc mare, comparativ cu prețurile practicate în  restul Europei. În plus, îmi plac și fotografiile, nu sunt editate exagerat de mult și nu mă fac să cred că o rochie arată impecabil doar pe manechin. Ce spuneți despre rochiile de mai jos, le-ați îmbrăca ? Prețul lor este cuprins între 99 și 139 lei.

   Pe lângă acestea, am fost încântată să observ o categorie destinată rochiilor în mărimi mari, cuprinse între XXL și 6XL, astfel încât toate femeile să-și poată găsi rochia ideală, fără a se simți discriminate. Greutatea nu este un aspect care ne face mai puțin frumoase! Shoppingul online este menit să fie o experiență plăcută pentru fiecare femeie, așa că mă bucur că multe modele deosebite sunt disponibile și în măsuri mari.

   Dacă veți vizita magazinul Fashion-24, nu ratați nici categoria de Reduceri (vezi aici), în special dacă vă place să faceți cumpărături inteligente și să economisiți o parte din bani. Aici găsim, pe lângă rochii reduse chiar și la jumătate de preț, și alte articole vestimentare, precum bluze, fuste sau accesorii.

   Câteva informații utile despre magazinul online Fashion-24:
  - transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 199 lei (pt comenzi mai mici, costul livrării este de 15 lei)
 - livrarea se face prin curier rapid sau prin serviciul Express al poștei române
 - plata produselor se face ramburs, la ridicarea coletului
 - comenzile mai mari de 70 lei primesc un cadou surpriză
 - produsele pot fi returnate în termen de 14 zile de la livrare

   În lista mea de dorințe am adăugat deja cele două rochii de mai jos, una mai feminină, cu detalii jucăușe, și una mai serioasă, dar cu detalii ce o fac specială:


2 comentarii:

  1. ai comandat de pe acest site si a fost totul ok? rochia exact ca in poza? material cat de cat bun?lungime exact cum e in descriere?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mary, este un magazin serios, iar produsele sunt fix ca in poza. Materialele folosite sunt bune, eu am fost multumita :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...