sâmbătă, 6 februarie 2016

Review: Șampon și Balsam L'Oreal Professional Absolut Repair Cellular


    Experiența mea cu șampoanele profesionale de la L'Oreal este una îndelungată. După ce prima sticluță de șampon încercată m-a cucerit, am decis să le ofer o șansă și altor variante. Aproape de fiecare dată am cumpărat setul format din șampon și balsam, deoarece în general este cunoscut faptul că efectul promis este mai vizibil atunci când sunt folosite împreună.

    Cele mai recente produse de păr  pe care l-am folosit sunt șamponul și balsamul Absolut Repair Cellular, produse profesionale destinate îngrijirii părului uscat și deteriorat. Acestea au ambalaje din plastic, de culoare galben-auriu, prevăzute cu capace argintii. Trebuie să recunosc că, personal, iubesc aceste ambalaje, în special flaconul șamponului, care este delicat și simpatic.

    Dincolo de diferența de preț dintre un produs profesional și unul obișnuit, există și alte diferențe, cele mai importante fiind consistența și efectul. Un produs profesional are o consistență mai densă, motiv pentru care este și mai economic, consumându-se mai greu. În plus, efectele produselor profesionale, cum este cazul acestora două, se observă imediat după spălare, iar folosirea lor regulată duce la obținerea rezultatelor dorite.


    Aceste două produse au o formulă îmbogățită cu acid lactic, ce are scopul de a regenera intens părul deteriorat și foarte uscat. Pentru mine, au reprezentat soluția pentru părul blond, agresat de vopseaua de amoniac, dar mai ales de aparatele de coafat (placă de întins părul, ondulator, foehn).
    Folosite împreună, cele două produse repară firele despicate și pe cele fragile, care riscă să se rupă ulterior, în timpul periajului. Din cauza acestora, uneori observăm că părul nostru este mai scurt decât de obicei, tocmai pentru că vârfurile sunt foarte fragile și, rupându-se, părul își pierde din lungime.

   După utilizarea lor îndelungată, am observat că părul este mai sănătos și mai puternic. Nu mai pierd atât de multe fire de păr atunci când mă spăl sau când mă pieptăn. De asemenea, părul este mai lucios, pentru că firele deteriorate sunt reparate și își recapătă sănătatea naturală.

   Ambele produse miros foarte bine, un miros plăcut specific produselor de salon. Pe flacon scrie că se amestecă aroma de pepene verde cu cea de lămâie, dar nu pot spune că pot identifica cu precizie una dintre ele.

   Șamponul are o formulă densă, ca o smântână foarte cremoasă. De obicei aplic o cantitate mică, pe care o repartizez în 2-3 părți ale scalpului și masez bine, până ce spuma fină pe care o face cuprinde toate rădăcinile. Când vă spălați părul, nu este nevoie să folosiți șampon și pe lungime; spuma făcută de produsul aplicat la rădăcini este suficientă pentru a curăța restul părului. Șamponul are 250 ml și eu l-am folosit din august 2015 până la sfârșitul lunii ianuarie 2016, adică timp de 6 luni. Uneori l-am alternat cu alt șampon, dar în principiu l-am folosit cel puțin 1 dată pe săptămână.

   Balsamul are tot o formulă densă, dar nu la fel de cremoasă ca a șamponului. În plus, el are doar 150 ml și am consumat flaconul mult mai rapid decât pe cel al șamponului. De altfel, balsamul se aplică pe lungimea părului, așa că este nevoie de o cantitate mai mare de produs decât în cazul șamponului, care se folosește exclusiv la rădăcina părului.

   Ambele produse sunt destul de scumpe, prețul șamponului este de 44 lei, în timp ce balsamul costă 53 lei. Aceste produse pot fi comandate din magazinul online TotalProBeauty.ro, în alte părți le veți găsi la prețuri chiar mai mari.
    Dacă vă interesează produsele acestea, vă recomand să le comandați la set, la prețul de 97 lei, și veți primi cadou un ondulator profesional. Setul poate fi comandat de AICI.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...